Εξομοιώνεται πλήρως το σύμφωνο συμβίωσης με το γάμο

Εξομοιώνεται πλήρως το σύμφωνο συμβίωσης με το γάμο

Διαβάστε τι προβλέπει το πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή

Με ποινικές και χρηματικές κυρώσεις θα τιμωρούνται εφεξής οι διακρίσεις λόγω φύλου, καταγωγής, θρησκείας, πεποιθήσεων, ασθένειας, αναπηρίας, ηλικίας, σεξουαλικού προσανατολισμού κτλ. σύμφωνα με πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή.

Όπως σημειώνει το Έθνος με το πολυνομοσχέδιο επιχειρείται επίσης η πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση περιστατικών αυθαιρεσίας όπως βασανιστήρια που διαπράττονται από αστυνομικούς, λιμενικούς ή σωφρονιστικούς υπαλλήλους προκειμένου η χώρα να αποφεύγει «ευρωκαταδίκες» και αποζημιώσεις.

Κομβικό ρόλο αναλαμβάνει πλέον ο Συνήγορος του Πολίτη ο οποίος θα διερευνά πλέον τέτοια περιστατικά.

Οι νέες ρυθμίσεις οδηγούν παράλληλα σε καθολική εξίσωση του συμφώνου συμβίωσης με το γάμο καθώς στους συντρόφους του συμφώνου, είτε είναι ετερόφυλοι είτε ομόφυλοι, αναγνωρίζονται ουσιαστικά τα ίδια δικαιώματα στον εργασιακό χώρο και άρα μπορούν να διεκδικήσουν συνυπηρέτηση, οικογενειακά επιδόματα κλπ.

Σύμφωνα με τις προωθούμενες διατάξεις όποιος μεταχειρίζεται δυσμενώς τον άλλον κάνοντας διάκριση λόγω φύλου ή θρησκείας κλπ. θα απειλείται με φυλάκιση 6 μηνών έως 3 ετών και χρηματική ποινή 1.000 έως 5.000 ευρώ μετά από καταγγελία στον Συνήγορο του Πολίτη.

Ποινικοποιείται, τέλος, για πρώτη φορά και μόνη η σύσταση για διενέργεια συναλλαγών με χρήση προνομιακών πληροφοριών όπως και μόνη η παράνομη ανακοίνωση τέτοιων πληροφοριών ενώ τιμωρείται πολύ αυστηρότερα η κατάχρησή τους (έως 20 έτη κάθειρξη) όταν γίνεται κατ' επάγγελμα ή συνήθεια από μέλος εγκληματικής οργάνωσης, αλλά και με πρόστιμα έως 15 εκατ. ευρώ για νομικά πρόσωπα ή έως 5 εκατ. ευρώ για φυσικά πρόσωπα.

ΣΧΟΛΙΑ (48)

Project_Reality

Την ώρα που οι Αμερικανοί αντιδρούν στη πολιτική ορθότητα που τους επιβάλουν οι Ελίτ, εμείς πρέπει να μιμηθούμε ως εξαρτώμενοι της Δύσης απο το 1831. Πάνω σε αυτό αναφέρει και ο Χρήστος Γιανναράς: <>. Σχετικό άρθρο,"Eίσαι Ευρωπαίος όταν κομίζεις διαφορά". Ο Ρώσος πολιτικός επιστήμονας Αλεξάντρ Ντούγκιν υποστηρίζει ότι στη δύση κυριαρχεί ο φιλελευθερισμός(Liberalism), που επιδιώκει να απελευθερώσει το άτομο απο κάθε σχέση με τα στοιχεία της συλλογικής ταυτότητα(πχ Εκκλησία, Έθνος , οικογένεια, φύλο κτλ). Τελικό στάδιο είναι ακόμη και τα μέρη του σώματος να θεωρείται φασιστικό ότι ανήκουν σε ένα "σώμα", οπότε πρέπει να τα βελτιώσουμε ή να τα απελευθερώσουμε, διότι η προκαθορισμένη δομή είναι καταπιεστική (Transhumanism). Σχετικό Βίντεο,"The Liberal American World Order: Prof. Alexander Dugin on JaysAnalysis". Το νομοσχέδιο θα δέσει τα χέρια των σωμάτων ασφαλείας με τις ευρωκαταδίκες που αναφέρονται στο άρθρο. Κυρίως στο θέμα των μεταναστών που πλέον εγκαθίστανται μόνιμα στην Ελλάδα, αυτοί θα αποτελέσουν μόνιμο στρατό κατοχής στα αστικά κέντρα και πιθανή αιτία απώλειας εδαφών σε Θράκη και Ανατολικό Αιγαίο. Βέβαια θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούνται εναντίον των Ελλήνων πολιτών, μαζί με τους κουκουλοφόρους για να διαλύουν τις πορείες διαμαρτυρίας. Ενδιαφέρουσα είναι η συνέντευξη του πρώην πράκτορα της ΕΣΣΔ Yuri Bezmenov στο θέμα της ιδεολογικής υπονόμευσης ενός Έθνους. Αναφέρει ότι η αλλάγη της αντίληψης της πραγματικότητας μπορεί να φτάσει σε τέτοιο βαθμό, ανεξαρτήτως της αφθονίας των πληροφοριών, ώστε κάποιος να μην μπορεί να καταλήγει σε λογικά συμπεράσματα σχετικά με την υπεράσπιση του εαυτου , της κοινότητας και της χώρας. Αυτή η αλλάγή έχει 4 στάδια: 1) Κατάπτωση ηθικού του Έθνους, απαιτεί 15-20 χρόνια διότι τόσος χρόνος χρειάζεται για να εκπαιδευτεί μια νέα γενιά. 2)Αποσταθεροποίηση οικονομική, θέματων Εθνικής ασφαλείας και κατάρρευση αυτονόητων περιορισμών στην ηθική συμπεριφορά. 3) Κρίση, αρπάζουν με τη βία την εξουσία οι υπαίτιοι του σχεδίου, ενώ η αίσθηση απώλειας ελευθεριών, εθνικής ταυτότητας γίνεται αποδεκτή. 4) Ομαλοποίηση, δηλαδή σταθεροποίηση της χώρας δια της βίας, όπου οι αυτο-διορισμένοι ηγέτες δεν θέλουν άλλες επαναστάσεις, ενώ περιθωριοποιούν κάποιους απο τους συνεργάτες που είχαν στη χώρα στόχο.

Είσαι λίγο μερακλής (αλλά μπορείς και καλύτερα)

Και μόνο που αναφέρεις τον Alexander Dugin και τον Yuri Bezmenov σου συγχωρώ την αναφορά στον Γιανναρά. Ο πραγματικός φιλελευθερισμός (και όχι αυτό που λένε στην Αμερική liberalism) έχει να κάνει με δυο μόνο πράγματα: την κατάργηση του κράτους και την προστασία της ατομικής ιδιοκτησίας. Διάβασε αν ενδιαφέρεσαι mises.org για καλύτερη κατανόηση του όρου αυτού σαν αρχή και θα είσαι ωραίος.

λακης

πηγαμε στην μαμα μου να γνωρισει τον Μητσο μου και αυτη η απολιτιστη με εστειλε στον Καρατζαφερη για θεραπεια

smdb

λογική είναι η εξομοίωση των ζευγαριών. στο προσωπικό σας χώρο, χαρείτε ότι σας ευχαριστεί ελεύθερα!!

Σάκης

Καλά πόσοι είστε στον ΣΥΡΙΖΑ και έγιναν τόσο πολλά νομοθετήματα ;

Το έχετε σκεφτεί αυτό

Γκέι, λεσβίες, φούστα κλαρωτή και γαρύφαλλο στο αυτί. Όταν οι μουσουλμάνοι επικρατήσουν στην χώρα μας -σε σύντομο διάστημα, θα εξαφανίσουν αυτούς που τώρα τους υποστηρίζουν!

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Το σύμφωνο συμβίωσης γιατί αφορά μόνο δύο και δεν μπορεί να είναι περισσότεροι; Η πολυγαμία γιατί είναι παράνομη; Όλα επιτρέπονται εκτός από την πολυγαμία; Θέλω μία λογική εξήγηση. Μην πείτε τι θέλετε. Πείτε γιατί απαγορεύεται;

γ.χ.

Κακώς απαγορεύεται.

O Ahmet με μέλος του LGBT

Άvδρας: -Γεια σου, πιστεύω ότι οι γυvαiκες δεν πρέπει να έχουν δικαιώματα, όπως και τα zώα και φυσικά οι γκέι πρέπει να εκτελoύvται! ............ Γυναiκα πρooδευτική αvτιρατσiστρια μέλos του LGBT: -Τι λες ρε φασiστα, xρυσαυγiτn; ............ Άvδρας: -Δεν εiμαι φασiστας ούτε χρυσαυγiτnς. Eiμαι μoυσουλμάvoς πρόσφυγας και αυτά είναι τα πιστεύω της θρnσκείας μου! ............ Γυvαiκα προοδευτική αντιρατσiστρια μέλoς του LGBT: Οoο, znτώ συγνώμη! Δεν το γvώριzα. Ελπίzω να μην με περάσεις για ισλαμοφoβική!!!

The very best comment ever!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αγιορείτισα Μοναχή

Επιτέλους θα μπορούμε και εμείς που ζούμε σε κοινόβιο να αποκατασταθούμε νομικά. Θαύμα!

ΚΏ

Ούστ!

NIKOLAOS

Οταν χωριζει ενα ζευγαρι και το παιδι παει κατα 99% με την μητερα και ο πατερας δεν βλεπει το παιδι σχεδον καθολου η των καλυτερο των περιπτωσεων καποιες ωρες την εβδομαδα αυτο δεν ειναι διακριδη φυλλου??? ποτε επιτελους θα νομοθετησετε την ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ??? φυσικα αυτο θα γινει οταν θα ερθει σε ψηφιση το νομοσχεδιο για την υιοθεσια απο ομοφυλλα ζευγαρια...το μονο που τους νοιαζει ειναι να τακτοποιησουν ολα τα ζητηματα γυρω απο ομοφυλλα ζευγαρια και εμεις οι πατεραδες θα ειμαστε μονο χρηματοδοτες και παιχνιδια για τα παιδια μας...

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ

σε νοιώθω.... το πέρασα.... αν μου επιτρέπεις.... προχώρα, η πολιτεία είναι πολιτεία του μεσαίωνα, συντηρητική... δεν σου δέχεται με ΤΙΠΟΤΑ την επιμέλεια, αλλά σου δίνει τη... μέριμνα... δηλ. χρειάζεται η υπογραφή του '' πατέρα '' για να βγάλει διαβατήριο...... δεν τους νοιάζει ας πούμε που θα βρεθεί ακολουθόντας το μικρό την.... επιμέλεια.... σε νοιώθω, προχώρα.... όπως το έκανα και γω...συνέχισε για σένα και το παιδί σου! ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΤΕ! Το παιδί βλέπει πως συνεχίζει ο πατέρας.... είναι η στιγμή που ο πατέρας ξεκινάει τη διαπαιδαγώγηση.... δώστα όλα.... βρες και άλλη σύντροφο .... μετά... κάνε οικογένεια.... είσαι ΤΟ ΚΑΛΟ παράδειγμα στο παιδί τελικά. Το κράτος..... χέστο ασχολείται μόνο με θέματα όπως αυτό που σχολιάζουμε εδώ..... ΜΗΔΕΝ συμβατότητα με το οικογενειακό δίκαιο της υπόλοιπης Ευρώπης..... βέβαια... όταν δεν διαθέτει κοιν. λειτουργούς....το ενδιαφέρει η διαφορετικότητα!!!!!

ΟΦΕΙΛΕΙ Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗΣ πχ.

ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΛΑΙΕΙ Ο ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΕ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΤΟΥ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΜΗΛΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ , ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΖΟΥΡΑ ΘΑ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ...;;; ΕΑΝ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ , ΟΠΩΣ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣ/ΣΗΣ, ΤΣΑΝΤΙΣΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΑ Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΜΕ ΑΛΛΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ, ΕΚΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;;; ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ;;; ΣΤΑ ΛΕΞΙΚΑ ;;; κλπ κλπ

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

fileleutheros_tmima_arthro_new

Πώς αντέδρασαν οι «κύκλοι» του υπουργείου Δικαιοσύνης για το αυτόφωρο που αφορά σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» - Έπειτα από μήνυση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, οι δημοσιογράφοι Μαυρίδης, Λάμψιας και Γαλανού κρατούνται στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων και την Κυριακή θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα - Τους επισκέφθηκαν οι βουλευτές Βασίλης Κικίλιας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Ανδρέας Λοβέρδος - Στην Ευρωβουλή φέρνει το θέμα η Εύα Καϊλή - Και κόντρα Καμμένου με Μαντζουράνη στο Twitter

16
neo_video_kosmimatopwleio_arthro

Μετά τον ξυλοδαρμό και αφού έχει δεχτεί τις πρώτες βοήθειες από το ΕΚΑΒ, ο δράστης δέχεται μια ακόμη κλωτσιά στην πλάτη - Σε κατάσταση αμόκ, αρπάζει ένα κομμάτι γυαλί, απειλεί τους πάντες και τρέχει να ξεφύγει, αλλά πέφτει και ακινητοποιείται από άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ, που του καταφέρνουν και ένα χτύπημα με το γκλομπ

31
ieronimos

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε στη διεθνή ημερίδα με θέμα «Μαζική αιμορραγία μετά τον τοκετό», που διοργάνωσαν από κοινού η Μαιευτική - Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών και η Ελληνική Μαιευτική και Γυναικολογική Εταιρεία.

4
again_main_mavrides_lampsias

Θα περάσουν τη νύχτα στο ΑΤ Εξαρχείων - Νωρίτερα, είχαν μεταβεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, όπου παρουσιάστηκαν αυτοβούλως, μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος τους ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος - «Το αυτόφωρο ισχύει για όλους», τονίζουν κύκλοι του υπ. Δικαιοσύνης

20
lagoudis_arthro

Φύλλο και φτερό κάνει την έκθεση αυτοψίας της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Αγρινίου ο εμπειρογνώμονας των συνηγόρων της οικογένειας, Ανδριανός Γκουρμπάτσης - Μιλά ευθέως για δολοφονία - Περιγράφει το προφίλ των δραστών

2