Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών του υποκόσμου, αποδίδεται από τη κυπριακή αστυνομία η δολοφονία του 40χρονου Γιώργου Γεωργίου που ήτα γνωστός ως «Τσικίτος»
Μανώλης Καλατζής
Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών του υποκόσμου, αποδίδεται από τη κυπριακή αστυνομία η δολοφονία του 40χρονου Γιώργου Γεωργίου που ήτα γνωστός ως «Τσικίτος».
Άγνωστοι τον πυροβόλησαν ενώ έμπαινε στο σπίτι του έξω από το οποίο είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο του.
Ο Γεωργίου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πυροβολήθηκε στη καρδιά και ο θάνατος του ήταν ακαριαίος. Δίπλα του βρισκόταν και ο πατέρας του ο οποίος σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες τραυματίστηκε ελαφρά.
Ο «Τσικίτος» απασχόλησε πολλές φορές στο παρελθόν την αστυνομία για υποθέσεις ναρκωτικών και άλλες εγκληματικές ενέργειες.
Κλείσιμο
Οι έρευνες επικεντρώνεται σε ομάδες του υποκόσμου που φαίνεται να είχαν διαφορές με το θύμα. Η δολοφονία έγινε στο μικτό χωριό Πύλα που ζουν Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι στη νεκρή ζώνη κοντά στη Λάρνακα.
Η περιοχή ελέγχεται από την ειρηνευτική δύναμη του ΟΗΕ.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Διαθέτει 5 ακαδημαϊκές σχολές και 10 πανεπιστημιακά προγράμματα - Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στη βρετανική τριτοβάθμια εκπαίδευση, με χιλιάδες αποφοίτους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.