«Πυρετός» για το Τζακ-Ποτ του Τζόκερ: Ένας τυχερός που κέρδισε 4,5 εκατ.ευρώ δίνει συμβουλές

«Πυρετός» για το Τζακ-Ποτ του Τζόκερ: Ένας τυχερός που κέρδισε 4,5 εκατ.ευρώ δίνει συμβουλές

Η ζωή του Γιάννη Χουβαρδά αλλαξε όταν κέρδισε το Τζόκερ - Τι συμβουλές δίνει στους υποψήφιους εκατομμυριούχους - Τι να προσέξουν, πώς να διαχειριστούν τα χρήματα που θα κερδίσουν, σε ποιους να δανείσουν μέρος από τα κέρδη τους

Δεκαπεντέμιση εκατομμύρια ευρώ περιμένουν τον τυχερό που θα κερδίσει στην κλήρωση του τζόκερ το βράδυ της Κυριακής μετά και το νέο τζακ ποτ που σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη. Ποσό πραγματικά αστρονομικό για τα ελληνικά δεδομένα αν αναλογιστεί κανείς πως τα χρήματα αυτά είναι περισσότερα ακόμη και από το μπάτζετ του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού. 

Είκοσι εκατομμύρια στήλες συμπληρώθηκαν στην τελευταία κλήρωση χωρίς, όμως, να βρεθεί έστω και ένας νικητής. Οι μόνοι που χάρηκαν ήταν 17 τυχεροί που βρήκαν τους 5 αριθμούς και κέρδισαν από περίπου 52.000 ευρώ. 

Τα 15,5 εκατομμύρια ευρώ που δίνει το παιχνίδι του ΟΠΑΠ την Κυριακή είναι το μεγαλύτερο που έχει κληρωθεί και οι υπεύθυνοι αναμένουν περισσότερες από 25 εκατομμύρια στήλες να συμπληρωθούν.

Μάλιστα, από την Παρασκευή το πρωί μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής έχουν παιχτεί περισσότερες από 11.000.000 στήλες, κάτι που δείχνει ότι η συμμετοχή οδεύει προς επίπεδα ρεκόρ. Ειδικότερα, το μεσημέρι της Κυριακής οι στήλες αυξάνονταν κατά 18.000 το λεπτό και τα συστήματα των πρακτορείων λειτουργούν όλη την ημέρα στο μέγιστο για να εξυπηρετήσουν τους παίχτες που συρρέουν. 

Το νέο τζακ ποτ στο τζόκερ μας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσουμε έναν τυχερό που πριν από πέντε χρόνια περίπου του «έκατσε» και του άλλαξε τη ζωή. Ο κάτοχος εκείνου του μοναδικού τυχερού δελτίου μιλάει στο protothema.gr και εξηγεί πως το τζόκερ του άλλαξε τη ζωή ενώ επισημαίνει και τους κινδύνους που εγκυμονούν για κάποιον που κερδίζει τεράστια χρηματικά ποσά από τυχερά παιχνίδια.


Το δώρο των 4,5 εκατ.ευρώ
Κανείς στην οικογένεια Χουβαρδά από την Κάρπαθο δεν περίμενε πως μέσα σε λίγα λεπτά θα άλλαζε η ζωή τους εκείνο το παγωμένο βράδυ της 21ης Φεβρουαρίου του 2010. Ο πατέρας της τετραμελούς οικογένειας Γιάννης Χουβαρδάς, είχε φύγει από το σπίτι και διασκέδαζε παρέα με φίλους στο καφενείο του νησιού. Προηγουμένως είχε σταματήσει σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ για να παίξει το σύστημα στο τζόκερ που έπαιζε κάθε φορά όποτε είχε τζακ ποτ. Εκείνη την Κυριακή το παιχνίδι μοίραζε 5 εκατομμύρια ευρώ, αρκεί κάποιος να έβρισκε τους 5 +1 αριθμούς  

«Είχε τζακ ποτ και κάθε φορά που είχε τζακ ποτ έπαιζα. Πάντα συμπληρώνω στο δελτίο το ίδιο σύστημα αυτό έκανα και εκείνη την ημέρα. Θυμάμαι είχα πάει με καλή ψυχολογία και πολύ καλή διάθεση» λέει στο protothema.gr ο τότε μεγάλος τυχερός που κέρδισε τα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Πέντε χρόνια μετά την επιτυχία του ο Γιάννης Χουβαρδάς απαντά στην ερώτηση εάν τελικά το «τζόκερ σου αλλάζει τη ζωή», όπως διαφημίζεται και φυσικά εάν «άφησε το θείο για πιάσει το τζόκερ».


«Αν το πολύ χρήμα δεν ξέρεις να το χειριστείς μπορεί να σε καταστρέψει»
«Πλούσιο θείο δεν είχα, είχα όμως αρκετά χρέη αφού η επιχείρησή μου είχε χτυπηθεί πολύ σκληρά από την κρίση. Χρωστούσα σε εφορία σε ασφαλιστικά ταμεία σε Τράπεζες αλλά και σε κάποιους που μου είχαν δανείσει χρήματα. Περίπου 700.000 ευρώ»
Την κλήρωση την παρακολούθησε στο καφενείο όπου βρισκόταν με φίλους και όταν είδε τα μπαλάκια με τους αριθμούς να βγαίνουν από την κληρωτίδα παρέμεινε ψύχραιμος. «Το τζόκερ σου αλλάζει τη ζωή αλλά αυτό εξαρτάται από τον άνθρωπο. Το μοτο λοιπόν "και αν σου κάτσει σου αλλάζει τη ζωή" δεν είναι και τόσο ειλικρινές αφού αυτό εξαρτάται από τον τυχερό. Αν το πολύ χρήμα δεν ξέρεις να το χειριστείς μπορεί να σε καταστρέψει. Ευτυχώς εγώ υπήρξα ψύχραιμος και πιστεύω σήμερα πως έκανα σωστές κινήσεις. Αν τα κερδίσει ένας φτωχός τότε ναι θα πω σου αλλάζει τη ζωή, αλλά και πάλι μπορεί το άφθονο χρήμα να σε οδηγήσει στην καταστροφή. Θυμάμαι πως εκείνη τη στιγμή μόνο κάποιοι φίλοι μου που ήταν μαζί μου στο καφενείο και παρακολουθούσαμε την κλήρωση έπαθαν σοκ και δεν το πίστευαν». Το πρώτο πράγμα που έκανε ο επιχειρηματίας ήταν να τηλεφωνήσει στη μητέρα του ενώ αμέσως μετά στη γυναίκα του που βρισκόταν στο σπίτι μαζί με τα δυο τους παιδιά.

«Εκείνο το βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Πήρα τη γυναίκα μου και πήγαμε σε ένα μπαράκι μαζί με φίλους. Τους κέρασα όλους, και περίμενα να ξημερώσει. Κατά τις δέκα το πρωί της Δευτέρας πήγα στο πρακτορείο και είδαμε από το σύστημα πως το δελτίο κέρδιζε. Έβγαλε και ο ΟΠΑΠ δελτίο τύπου πως το μοναδικό τυχερό δελτίο ήταν στο νησί μου και έτσι σιγουρεύτηκα, αλλά και πάλι ήμουν ψύχραιμος».

Η καθημερινότητα του Γιάννη Χουβαρδά ήταν διαφορετική πλέον, όπως και της οικογένειάς του. Εκεί που ήταν συνεχώς ανήσυχος και αγχωμένος πλέον έχει γίνει άλλος άνθρωπος. «Όταν έβλεπα τους τυχερούς αριθμούς να βγαίνουν από την κλήρωση και συνειδητοποίησα πως ήμουν νικητής  παρακαλούσα να έχω κερδίσει τουλάχιστον ένα εκατομμύριο. Είχα παίξει σύστημα και δεν ήξερα αν το σύστημα θα μου έδινε όλο το ποσό. Όταν πλέον κατάλαβα πως θα έπαιρνα αυτά τα χρήματα ανακουφίστηκα. Τα χρέη που με έπνιγαν και το άγχος που με είχε κυριεύσει έφυγαν μονομιάς». Όπως εξήγησε στο protothema.gr με τα χρήματα που κέρδισε πλήρωσε τις οικονομικές οφειλές του, επένδυσε στην επιχείρησή του, ενώ έδωσε και σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη. «Όταν μαθεύτηκαν τα νέα ήρθαν άνθρωποι και μου ζήτησαν. Έδωσα αλλά δεν μπορείς ποτέ να δώσεις σε όλους. Έδωσα εκεί που είχαν τη μεγαλύτερη ανάγκη». Όπως επισημαίνει, δεν ξόδεψε τα χρήματά του σε αυτοκίνητα, σκάφη ή σε είδη πολυτελείας όπως κάνουν οι περισσότεροι, αλλά τα επένδυσε στην επιχείρησή του στο νησί. «Το 90% των ανθρώπων που κερδίζουν μεγάλα ποσό συνήθως τα ξοδεύουν και στη συνέχεια καταστρέφονται. Οι περισσότεροι τα ξοδεύουν σε κοσμήματα, αυτοκίνητα, ταξίδια και τα χρήματα εξαφανίζονται και γυρίζουν πάλι εκεί που ήταν. Πιστεύω πως το πολύ χρήμα μπορεί να οδηγήσει στην καταστροφή. Αλλά αυτό θα συμβαίνει ανάλογα και με το χαρακτήρα του ανθρώπου που τα κερδίζει».

Τα χρήματα τα πήρε μέσα σε λίγα 24ωρα από τον ΟΠΑΠ ενώ μέχρι και σήμερα συνηθίζει να παίζει σε μεγάλα τζακ ποτ του τζοκερ. «Ποτέ δεν ήμουν παθιασμένος με τον τζόγο έπαιζα πάντα με μέτρο και για τη διασκέδαση».
Κι όμως για τον Γιάννη Χουβαρδά το τζόκερ το κέρδισε δυο φορές όπως λέει. «Η πρώτη φορά ήταν μια ημέρα που είχα πιει πολύ και έπεσα από το μπαλκόνι και χτύπησα το κεφάλι μου πολύ άσχημα. Μετά από αυτή την περιπέτεια και αφού σώθηκα γιατί είχα χάσει πολύ αίμα, είπα Γιάννη κέρδισες το τζόκερ της ζωής αξιοποίησέ το. Και η δεύτερη ήταν το Φεβρουάριο του 2010 που πήρα τα 4,5 εκατομμύρια αφού πλήρωσα και 500.000 ευρώ φόρους».


ΣΧΟΛΙΑ (30)

ΑΤΥΧΟΣ

ΔΕΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ. ΞΥΠΝΑΤΕ.Ο ΟΠΑΠ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΤΗΝ INTRALOT 25ΕΚ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ,ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΩΝ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΟΠΑΠ.ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ.ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥ ΣΑΝ ΟΠΑΠ.ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΟΙΡΑΣΕ 118ΕΚ ΓΙΑ ΤΟ 2015.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;ΘΑΣ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ.ΠΑΙΖΩ ΤΖΟΚΕΡ ΣΧΕΔΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 1997 ΑΠΟ ΟΤΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΙΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 3+1 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 50.ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ.ΟΛΟΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ.

ΑΤΥΧΟΣ

ΜΠΑ ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΣ.ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ.

Sia

10 ζωες να ζησει αυτος που τα πηρε...δε θα τα ξοδεψει...ουτε ο ιδιος ουτε η οικογενεια του μαζι...λοιπον ας δωσει στον κοσμο που πειναει...αμαρτια ειναι κ αδικια...μια Ελλαδα θα ξεχρεωνε ....

ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ !

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΝΕΑΡΟ, ΠΟΛΥ ΦΡΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΓΕΙΟΜΕΝΗ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ !!!

Αντεγειάς

Αυτό που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι ενω κερδισε μια φορά, παιζει πάλι για να ξανακερδίσει. Η προσωποποίηση της απληστίας. Δινει συμβουλες κι από πανω. Στατιστικά, ενας που κερδισε μια φορά, δεν ξανακερδίζει με την καμία. Σαν να πυροβολείς από την Καρπαθο και η σφαίρα σου να σκοτώνει σπουργίτη στην Ν. Ζηλανδία!!!

pouroupoupou

στην Πάτρα παίχτηκε...

μπα

Λες να κερδισε κανας συγγενής του υπουργου;;;

Jiannis

Μακάρι όλα αυτα να είναι αλήθειες και όχι παπαριες

μελινα

εγω παιζω καθε μερα 30 ευρω περνοντας τα λεφτα απο την γιαγια μου που ειναι συνταξιουχος μηπως και καταφερω και ξεχρεωσω και εγω , ειχα ταβερνα απο το 1996 και μου ηρθε να πληρωσω εφορια 1,300,000 ευρω διοτι λενε δεν εκοβα αποδειξεις!! αισχος

@ Μελίνα

Αγαπάς την Ελλάδα..απόδειξη!χαχα..

Πέτρος

Eίναι ευρέως γνωστό - σε συνέντευξή του στην tv, έμμεσα το παραδέχθηκε - ότι έχει κερδίσει μεγάλο ποσό και ο Βαίτσης Αποστολάτος, το 2011...

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kataigides-0

Τα φαινόμενα που θα συνοδεύουν τη «Διδώ» κατά το διήμερο Τρίτη - Τετάρτη θα είναι οι κατά τόπους ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες, οι πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά και οι τοπικά θυελλώδεις άνεμοι

thes_tsigganoi

Συνελήφθησαν όταν προέκυψε από την έρευνα ότι είχαν τρυπώσει στο σπίτι μιας 42χρονης από την ξεκλείδωτη είσοδο και είχαν αρπάξει μια τσάντα που περιείχε 20 ευρώ, ένα κινητό και δυο τραπεζικές κάρτες

police-car

Ένας από τους γιους της ηλικιωμένης λέει: «Ο δράστης την πέταξε τρία μέτρα και πέρασε από πάνω»  -  Ο μικρότερος γιος περιέγραψε τον έναν από τους δύο δράστες ως μελαμψό, γεροδεμένο με την ηλικία του να είναι από 35 έως 40 ετών - Η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά τους δύο Ρομά

2
Rodos-xasis

Στο πλαίσιο της αξιολόγησης των στοιχείων που συγκέντρωσαν για την διακίνηση ναρκωτικών από τον νεαρό, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνες κατά την διάρκεια των οποίων βρέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 557,7 γραμμαρίων και δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές, ενώ κατασχέθηκαν και 170 ευρώ

astinomia

 Ο 43χρονος είχε τρυπώσει στα σπίτια ενός 67χρονου, ενός 78χρονου και ενός 93χρονου και είχε αρπάξει 325 ευρώ, κοσμήματα συνολικής αξίας 500 ευρώ και άλλη μια τραπεζική κάρτα με την οποία έκανε αγορές αξίας 55 ευρώ