Η πρώτη ημέρα της Βίκυς Σταμάτη μετά την αποφυλάκισή της

Η πρώτη ημέρα της Βίκυς Σταμάτη μετά την αποφυλάκισή της

Δεν αφήνει στιγμή το γιο της - Τα χάδια και οι αγκαλιές στο μικρό αγόρι - Οι ευχαριστίες προς τους δημοσιογράφους - Η επίσκεψη από έναν φίλο

Η πρώτη ημέρα της Βίκυς Σταμάτη μετά την αποφυλάκισή της
Τρία χρόνια πέρασαν από τη στιγμή που η Βίκυ Σταμάτη είχε την ευκαιρία να περάσει ένα βράδυ εκτός φυλακής, δίπλα στο παιδί της.



Στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου της πολυκατοικίας στο Χαλάνδρι από χθες το βράδυ η κυρία Σταμάτη δεν έχει δεχθεί πολλές επισκέψεις. Εκτός από τους δικηγόρους της, μόνο ένας φίλος, όπως ο ίδιος δήλωσε στους δημοσιογράφους, πέρασε το κατώφλι του διαμερίσματος στο Χαλάνδρι σήμερα το πρωί.

Κλείσιμο


Λίγο μετά τις 10 το πρωί η Βίκυ Σταμάτη βγαίνει στο μπαλκόνι του διαμερίσματος της οδού Άτλαντος 3, που η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου έχει δηλώσει ως μόνιμη κατοικία μετά την αποφυλάκισή της.



Η ίδια φοράει μια μαύρη φόρμα και μια μαύρη μπλούζα. Δίπλα της ο γιος της, τον οποίο δεν αφήνει στιγμή από τα μάτια της.



Η κυρία Σταμάτη κοιτάει τους δημοσιογράφους και για άλλη μια φορά τους ευχαριστεί για όλα όσα έκαναν το τελευταίο δίαστημα. Διατυπώνει την παράκληση να την αφήσουν στην ησυχία της προκειμένου, όπως λέει, να βρει την ψυχική της ηρεμία.



Όταν οι δημοσιογράφοι τη ρώτανε για το παιδί και τι κάνει, εκείνη σχεδόν αυτόματα το παίρνει αγκαλιά και του χαϊδεύει το κεφάλι. Κάποια στιγμή του δείχνει το σχολείο στην πίσω πλευρά του οποίου βρίσκεται η πολυκατοικία.



Τελικά μετά από λίγα λεπτά η Βίκυ Σταμάτη επιστρέφει μαζί με το παιδί μέσα στο διαμέρισμα για να προσπαθήσουν να αναπληρώσουν σιγά-σιγά όσες στιγμές πέρασαν χώρια.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης