Κρήτη: Στην επίθεση κατά αστυνομικών στα Ζωνιανά το 2007 συμμετείχαν οι ληστές του ξενοδοχείου

Κρήτη: Στην επίθεση κατά αστυνομικών στα Ζωνιανά το 2007 συμμετείχαν οι ληστές του ξενοδοχείου

Ξεσπά η αδερφή του ειδικού φρουρού Στάθη Λαζαρίδη που τραυματίστηκε στα Ζωνιανά το 2007 από τους ληστές του ξενοδοχείου: Να μην πεθάνει, να βασανίζεται οκτώ χρόνια, όπως ο αδερφός μου, όλα εδώ πληρώνονται

Κρήτη: Στην επίθεση κατά αστυνομικών στα Ζωνιανά το 2007 συμμετείχαν οι ληστές του ξενοδοχείου
''Εύχομαι να μην τον πάρει ο Θεός αλλά να βασανίζεται σε ένα κρεβάτι, όπως βασανίζεται και ο αδερφός μου από τα δικά του χέρια''. Τα συγκλονιστικά αυτά λόγια ανήκουν στην αδερφή του Στάθη Λαζαρίδη, του ειδικού φρουρού που τραυματίστηκε σοβαρά από τις σφαίρες αδίστακτων κακοποιών κατά τη διάρκεια της αιματοβαμμένης εφόδου των αστυνομικών δυνάμεων το Νοέμβριο του 2007 στα Ζωνιανά προκειμένου να εντοπίσουν ποσότητες χασίς.

Αφορμή για το ξέσπασμα της Σόνιας Λαζαρίδου στο protothema.gr είναι η γνωστοποίηση της είδησης ότι δύο εκ των τριών κακοποιών που επιχείρησαν να ληστέψουν την Παρασκευή το βράδυ το κοσμηματοπωλείο ξενοδοχειακού συγκροτήματος στη Χερσόνησο της Κρήτης, είναι μεταξύ των δραστών που πριν από περίπου οκτώ έστρεψαν τα όπλα τους εναντίον του τζιπ στο οποίο επέβαινε ο 27χρονος τότε ειδικός φρουρός, με αποτέλεσμα η σφαίρα που τον βρήκε στον αυχένα να τον βύθισε μέχρι σήμερα σε άγρυπνο κώμα. Όπως είναι γνωστό οι τρεις ληστές στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν το βράδυ της Παρασκευής από τους αστυνομικούς που καταδίωξαν δεν δίστασαν να σηκώσουν τα όπλα τους, δύο καλάσνικοφ κι ένα πιστόλι και να τα στέψουν εναντίον των ανδρών της ΕΛΑΣ.

Από την ανταλλαγή των πυροβολισμών τραυματίστηκαν και οι τρεις ληστές, εκ των οποίων οι δύο σοβαρά κι ο ένας ελαφρά. Μάλιστα ο ένας από τους σοβαρά τραυματίες έχει χτυπηθεί από σφαίρα στο κεφάλι.

''Ο Στάθης νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα με άγρυπνο κώμα στο 401. Συνάδελφοι του επικοινώνησαν μαζί μας και μας είπαν ότι δύο από τους κακοποιούς που αποπειράθηκαν να ληστέψουν το κοσμηματοπωλείο και στη συνέχεια πυροβόλησαν τους αστυνομικούς για να ξεφύγουν, συμμετείχαν το 2007 στην αιματηρή ενέδρα που έστησαν κάποιοι προκειμένου να σταματήσουν τις αστυνομικές δυνάμεις που θα εισέβαλαν στα Ζωνιανά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο αδερφός μου'' λέει στο protothema.gr η Σόνια Λαζαρίδου και συνεχίζοντας προσθέτει: ''Ολα εδώ πληρώνονται σε αυτή τη ζωή. Ενας από τους κρητικούς που πριν από οκτώ σχεδόν χρόνια χτύπησαν τον αδερφό μου, βρίσκεται στο νοσοκομείο και χαροπαλεύει, καθώς κατά τη διάρκεια της καταδίωξης και της ανταλλαγής των πυροβολισμών τραυματίστηκε από σφαίρα που δέχτηκε στο κεφάλι. Εύχομαι ο Θεός να μην τον πάρει γρήγορα κοντά του αλλά να βασανίζεται σε ένα κρεβάτι''.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης