Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες της εγκατάστασης του γεωτρητικού εξοπλισμού (rig up) από το Energean Force στην εξέδρα Alpha του Πρίνου, από την οποία θα ξεκινήσουν οι νέες γεωτρήσεις για την άντληση των διαπιστωμένων αποθεμάτων της τάξης των 30 εκατ. βαρελιών που έχουν βεβαιωθεί για τον Κόλπο της Καβάλας.
Όπως φαίνεται και στις δύο φωτογραφίες, η πρόοδος των εργασιών μέσα σε οκτώ ημέρες, από την έναρξη δηλαδή του rig up, είναι εντυπωσιακή. Ουσιαστικά, η Alpha είναι πλέον μία νέα εξέδρα, ενώ η διαδικασία του rig up εισέρχεται στη δεύτερη φάση των προγραμματισμένων εργασιών.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.