Πιο δύσκολες και πιο περίπλοκες πια οι έρευνες για τον Βαγγέλη

Πιο δύσκολες και πιο περίπλοκες πια οι έρευνες για τον Βαγγέλη

Επιμένει ότι δεν έχει ανάμειξη στην υπόθεση ο διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής

Πιο δύσκολες και πιο περίπλοκες πια οι έρευνες για τον Βαγγέλη
Συνεχίστηκαν καθόλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου οι έρευνες στα Γιάννενα με το βαθμό δυσκολίας πια να είναι πολύ μεγάλος όσο οι μέρες από την εξαφάνιση του Βαγγέλη Γιακουμάκη περνούν. «'Οσο απομακρυνόμαστε από την ημέρα που εξαφανίστηκε ο Βαγγέλης, τόσο πιο δύσκολες και περίπλοκες γίνονται οι έρευνες» λέει ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος με τον συνεργάτη του Φώντα Βρόσδο και το επιτελείο τους δεν σταματούν τις έρευνες μέσα στη Γαλακτοκομική Σχολή χωρίς να καταφέρουν μέχρι στιγμής να λύσουν το γρίφο του μυστηρίου πίσω από την εξαφάνιση του νεαρού φοιτητή.

Ο κ. Τσούκαλης είχε αλλεπάλληλες συναντήσεις με καθηγητές της σχολής και συμφοιτητές του Βαγγέλη, όμως δεν προέκυψε κάτι που να τον βοηθήσει να προχωρήσει σε μια βάση, αν και όπως λέει, ειναι αισιόδοξος αφού η σιωπή «σπάει» και τα στόματα ανοίγουν.

Στο μεταξύ ο διευθυντής της σχολής επιμένει ότι δεν έχει σχέση με την υπόθεση και ισχυρίζεται, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ότι δεν γνώριζε το παραμικρό περί προβλημάτων του Βαγγέλη με μερίδα συμφοιτητών του. Όσο για το αίτημα του υπουργού Αγροτικής Πολιτικής που ζήτησε την παραίτησή του μετά το πορισμα «φωτιά» της ΕΔΕ που αποκάλυψε το
protothema.gr
Κλείσιμο
, εκείνος λέει ότι δεν έχει ενημερωθεί επίσημα από κανέναν.

Την ίδια ώρα η αστυνομία συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τις έρευνες εντός και εκτός σχολής προσπαθώντας να αξιοποιήσει όλες τις πληροφορίες και τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της ελπίζοντας πως θα δοθεί τέλος σε αυτό το μυστήριο. Να σημειωθεί τέλος ότι στα Γιάννενα βρέθηκε ειδικό κλιμάκιο εθελοντών για έρευνα στη λίμνη αλλά η έντονη βροχή δεν στάθηκε σύμμαχός τους και ως εκ τούτου οι έρευνες δεν ήταν δυνατό να γίνουν, προς το παρόν τουλαχιστον, αλλά θα επισκεφθούν εκ νέου την περιοχή μέσα στην εβδομάδα.

Εν τω μεταξύ, βίντεο που δείχνει τον αγνοούμενο φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη σε κρητικό γλέντι αποκάλυψε το protothema.gr
. Το βίντεο γυρίστηκε λίγες μέρες μετά την Πρωτοχρονιά του 2015 και απεικονίζει τον αγνοούμενο φοιτητή μαζί με άλλα μέλη της οικογένειάς του, συγγενείς και φίλους σε παραδοσιακό κρητικό γλέντι.




Στις εικόνες αυτές φαίνεται καθαρά ο Βαγγέλης (στην αρχή του βίντεο και μετά το 9.44) να κάθεται στο τραπέζι, ακούγοντας παραδοσιακά τραγούδια της Κρήτης. Κάποιοι παρατηρούν ότι ο αγνοούμενος φοιτητής μοιάζει λιγότερο εκδηλωτικός από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στο τραπέζι, συνεσταλμένος, σκεπτικός και προβληματισμένος.

Όπως εξομολογείται στο protothema.gr ο Ματθαίος Ματθαιουδάκης που τράβηξε το βίντεο, αυτή ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά που είδε τον Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος είχε ταξιδέψει τότε στο Ρέθυμνο για να περάσει τις διακοπές των Χριστουγέννων μαζί με την οικογένειά του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης