Σπείρες λεηλατούσαν μαγαζιά σε Καρπενήσι και Άρτα

Σπείρες λεηλατούσαν μαγαζιά σε Καρπενήσι και Άρτα

Τσιγγάνοι και Αλβανοί είχαν ρημάξει τις κάβες των περιοχών - Και στις δυο περιπτώσεις, οι δράστες είχαν απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές υπηρεσίες για παρόμοιες κλοπές

Σπείρες λεηλατούσαν μαγαζιά σε Καρπενήσι και Άρτα
Ίδιους... επαγγελματικούς προσανατολισμούς είχαν δυο σπείρες που είχαν ρημάξει τα σούπερ μάρκετ και τις κάβες στο Καρπενήσι και την Άρτα, απασχολώντας το προσωπικό για να κλέψουν διάφορα είδη και κυρίως μπουκάλια με οινοπνευματώδη ποτά! Και στις δυο περιπτώσεις, οι δράστες είχαν απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές υπηρεσίες για παρόμοιες κλοπές.

Ένας 46χρονος τσιγγάνος ήταν ο «εγκέφαλος» της σπείρας που αποτελούσαν τρεις γυναίκες ηλικίας 55, 53 και 37 χρόνων, οι οποίες συνελήφθησαν λίγη ώρα αφ' ότου είχαν κλέψει οινοπνευματώδη ποτά από μια κάβα στην περιοχή του Καρπενησίου με την μέθοδο της απασχόλησης. Στο Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 46χρονος, βρέθηκε πλήθος ειδών διατροφής, οινοπνευματωδών ποτών και άλλων προϊόντων, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν και ερευνάται από πού προέρχονται, αλλά και ένα μαχαίρι μήκους 33 εκατοστών και ένας σιδερολοστός μήκους 81 εκατοστών. Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ευρυτανίας που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένη κλοπή κατά συναυτουργία.

*** Η δεύτερη σπείρα που αποτελούνταν από τρεις Αλβανούς οι οποίοι δρούσαν σε περιοχές της Άρτας και της Αιτωλοακαρνανίας, εντοπίστηκε στην περιοχή Συκούλα από άνδρες της Ασφάλειας που σταμάτησαν για έλεγχο το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν. Στο χώρο των αποσκευών βρέθηκαν 53 φιάλες αλκοολούχων ποτών την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν και ερευνάται από πού τα είχαν κλέψει. Οι δυο άνδρες ηλικίας 43 και 27 χρόνων και η 56χρονη γυναίκα παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας κατηγορούμενοι για κλοπή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης