Τζιχαντιστές προσπάθησαν να περάσουν σε Ιράκ και Συρία μέσω Κύπρου
Απετράπη στο παρά πέντε η είσοδος στρατολογημένων Τζιχαντιστών στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας
Η Κυπριακή Υπηρεσία Πληροφοριών (ΚΥΠ) απέτρεψε στο παρά-πέντε είσοδο στρατολογημένων Τζιχαντιστών στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, από όπου σκόπευαν να εξορμήσουν στη Συρία και το Ιράκ, όπου δρα το Ισλαμικό Κράτος.
Στοιχεία για τις απελάσεις Τζιχαντιστών αποκάλυψε ο Προϊστάμενος της ΚΥΠ αντιστρατηγος Ανδρέας Πενταράς. Σε συνέντευξη στον ΑΝΤ1 Κύπρου, ο Ανδρέας Πενταράς αναφέρθηκε και στη δαιδαλώδη διαδρομή χρηματοδότησης της ισλαμιστικής οργάνωσης.
Ο προϊστάμενος της ΚΥΠ αποκάλυψε, ακόμα, ότι η υπηρεσία έχει ιχνηλατήσει και τα βήματα άλλων τρομοκρατικών οργανώσεων, οι οποίες προσπαθούν, και μέσω Κύπρου, να εξασφαλίσουν χρηματοδότηση της δράσης των ισλαμιστών παγκοσμίως.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας