Κοζάνη: Ο ένοπλος απειλούσε με... αβολίδωτα

Κοζάνη: Ο ένοπλος απειλούσε με... αβολίδωτα

Δεν περίμενε καμία αποζημίωση από εμάς, υποστηρίζει η διευθύντρια του τοπικού παραρτήματος του οργανισμού - Χωρίς πυρίτιδα τα φυσίγγια στην καραμπίνα του εισβολέα στον ΟΠΕΚΕΠΕ

Κοζάνη: Ο ένοπλος απειλούσε με... αβολίδωτα
«Άσφαιρη» αποδεικνύεται ότι ήταν η απειλή του 35χρονου κτηνοτρόφου που το πρωί της Δευτέρας μπήκε στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Κοζάνη, έβγαλε μια καραμπίνα και έβαλε μέσα φυσίγγια προκαλώντας συναγερμό στην αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το kozanimedia.gr τα φυσίγγια που χρησιμοποίησε ο 35χρονος τελικά δεν είχαν…πυριτιδα! Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως πιθανότατα ο νεαρός κτηνοτρόφος θα αφεθεί ελεύθερος.

Κλείσιμο
Το θρίλερ έλαβε τέλος όταν οι αστυνομικοί έπεισαν τον 35χρονο, ο οποίος δεν κράτησε κάποιον όμηρο, να παραδοθεί. 

Ο ένοπλος εισβολέας φέρεται να επέλεξε αυτόν τον τρόπο διαμαρτυρίας για αποζημιώσεις που δεν του είχαν καταβληθεί. Την εκδοχή αυτή απορρίπτει, μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η προϊσταμένη του τοπικού γραφείου του ΟΠΕΚΕΠΕ Βασιλική Κουτσογεωργοπούλου,  δηλώνοντας ότι οι εργαζόμενοι γνώριζαν τον κτηνοτρόφο, ο οποίος είχε έρθει επανειλημμένως στα γραφεία, διεκδικώντας εξισωτική αποζημίωση.

«Ομως», διευκρίνισε η κ.Κουτσογεωργοπούλου, «δεν είχε υποβάλει εμπρόθεσμα κάποιες δηλώσεις που απαιτούνταν για πληρωμή και, παράλληλα, αντιμετώπιζε και άλλα οικονομικά προβλήματα. Δεν περίμενε δηλαδή αποζημίωση από τον ΟΠΕΚΕΠΕ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης