Αντιτρομοκρατική: Τριπλή έρευνα για τους συνεργούς και το σπίτι του «Μιχελάκη»

Αντιτρομοκρατική: Τριπλή έρευνα για τους συνεργούς και το σπίτι του «Μιχελάκη»

Η Αντιτρομοκρατική δίνει μάχη με το χρόνο για να εντοπίσει τη «γιάφκα» που νοίκιαζε ο Μαζιώτης - Σε εννέα περιοχές της Αττικής εστιάζεται το ενδιαφέρον για τον εντοπισμό της Πόλας Ρούπα και των συνεργών του - Η Αντιτρομοκρατική στρέφει το βλέμμα της και στην επαρχία(Πελοπόννησος-Στερεά Ελλάδα)

Αντιτρομοκρατική: Τριπλή έρευνα για τους συνεργούς και το σπίτι του «Μιχελάκη»
Μετά την επεισοδιακή σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη, στη διάρκεια συμπλοκής στο κέντρο της Αθήνας το μεσημέρι της Τετάρτης, σε εξέλιξη βρίσκονται τρεις μεγάλες επιχειρήσεις της Αντιτρομοκρατικής στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, προκειμένου να εντοπιστούν οι γιάφκες και οι συνεργοί του.

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης, άντρες της Αντιτρομοκρατικής πραγματοποίησαν έρευνα σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια, καθώς υπάρχουν πληροφορίες πως ο 42χρονος καταδικασμένος για τρομοκρατία σύχναζε στο συγκεκριμένο διαμέρισμα. «Πόρτα - πόρτα» ξεσκονίζουν και το Μαρούσι και τα Πατήσια.Η Αντιτρομοκρατική στρέφει το βλέμμα της και στην επαρχία(Πελοπόννησος-Στερεά Ελλάδα).

Οι άντρες της Αντιτρομοκρατικής αναζητούν την Πόλα Ρούπα και τους συνεργούς του Μαζιώτη σε τουλάχιστον εννέα περιοχές του Λεκανοπεδίου Αττικής.

Κλείσιμο
Οι αστυνομικοί ελπίζουν ότι ο Μαζιώτης έχει νοικιάσει τη γιάφκα με το πλαστό δελτίο αστυνομικής ταυτότητας που είχε στην κατοχή του, με στοιχεία «Μιχάλης Μιχελάκης του Νικολάου και της Αρχοντίας», και πιστεύουν ότι οι ιδιοκτήτες του διαμερίσματος θα επικοινωνήσουν μαζί τους, ώστε να τους οδηγήσουν στον οπλισμό της οργάνωσης «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών».

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των περιοχών που ερευνούν οι αστυνομικοί είναι το Χαλάνδρι, ο Μαραθώνας, ο Κολωνός, το Γραμματικό, η Καλογρέζα, η Κυψέλη, τα Σεπόλια και ο Άγιος Νικόλαος.

Σε ορισμένες από τις περιοχές αυτές, η Αντιτρομοκρατική είχε εντοπίσει το μεταμφιεσμένο Νίκο Μαζιώτη από κάμερες του ΗΣΑΠ πριν από τρεις ημέρες και είχε «χαρτογραφήσει» τις κινήσεις του.

«Καθαρό» το πιστόλι του Νίκου Μαζιώτη

Εν τω μεταξύ, όπως προέκυψε από τις εργαστηριακές-βαλλιστικές εξετάσεις της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλη εγκληματική ενέργεια το πιστόλι USP 9 MM που είχε στην κατοχή του χθες ο Νίκος Μαζιώτης.

Επίσης, από τους εννέα κάλυκες που περισυνελέγησαν από το σημείο της αιματηρής συμπλοκής του Μαζιώτη με τους αστυνομικούς, οι οκτώ έχουν πυροδοτηθεί από το όπλο αυτό του συλληφθέντα και ο ένατος από πιστόλι αστυνομικού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης