«Μην αφήσεις τίποτα στην παραλία παρά μόνο τις πατημασιές σου» είναι το κεντρικό μήνυμα των 20.000 φυλλαδίων που θα μοιράσει το Σαββατοκύριακο ο ίδιος ο Σταύρος Θεοδωράκης μαζί με 15 νεαρούς εθελοντές που με περίπου δέκα μηχανές θα σαρώσουν τις παραλίες της Αττικής.
Με καλοκαιρινό ένδυμα-βερμούδες, σαγιονάρες, t-shirt, καπέλα, αντηλιακό- η ομάδα του Ποταμιού θα επισκεφθεί το Σάββατο τις παραλίες σε Φάληρο, Ελληνικό, Αλιμο, Βουλιαγμένη και την Κυριακή σε Νέα Μάκρη, Σχοινιά, Μαραθώνα, μεταξύ 12 το μεσημέρι και 6 το απόγευμα. Το φυλλάδιο -πέρα από το μήνυμα που περνάει- έχει και μια ενδιαφέρουσα χρήση: Ακολουθώντας τις οδηγίες μετατρέπεται σε ένα χωνάκι, σε ένα τασάκι για να ακουμπάει κανείς το τσιγάρο του και να μαζεύει τις στάχτες για να τις πετάξει στη συνέχεια.
Κλείσιμο
Εξάλλου, με υποσύνθημα «Καθαρά μυαλά- καθαρές παραλίες» το φυλλάδιο αναφέρει ότι το προωθούμενο νομοσχέδιο για τον αιγιαλό δημιουργεί παραθυράκια για νομιμοποιήσεις αυθαιρέτων και υποβαθμίζει την ποιότητα του τουρισμού. Ζητά επιπλέον να γίνει διάλογος σε κάθε νησί μεταξύ πολιτών και αρμοδίων φορέων.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.