Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Μάζι στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας.
Στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς συμμετέχουν 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα,13 άτομα πεζοπόρο και δύο αεροσκάφη.
Όμως εκτός από τη Φθιώτιδα, το μεσημέρι της Πέμπτης
πυρκαγιά ξέσπασε και στη Λάρισα και συγκεκριμένα στην περιοχή Αγιόκαμπος.
Κλείσιμο
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία η φωτιά εκδηλώθηκε στις 12:55 από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, θεωρείται μεγάλη και καίει κοντά σε οικισμό, χωρίς να απειλούνται προς το παρόν οικίες.
Για την κατάσβεση της επιχειρούν 22 πυροσβέστες με 11 οχήματα, τρεις ομάδες πεζοπόρο τμήμα και τέσσερα αεροσκάφη.
Ο Γενικός διευθυντής της DigiCar, Δημήτρης Δαλιάνης, μας εξηγεί πώς η εταιρεία επιταχύνει τη μετάβαση επιχειρήσεων και ιδιωτών στην ηλεκτροκίνηση, με ευέλικτες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες leasing ηλεκτρικών οχημάτων
Αυτά τα Χριστούγεννα τα Max Stores σε καλούν να ανακαλύψεις όμορφα δώρα, μοναδικά στολίδια, προσεγμένα διακοσμητικά, άπειρες ιδέες και εκατοντάδες παιχνίδια για όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Μέσα από κάθε δράση της, η ΔΩΔΩΝΗ ενισχύει τις τοπικές κοινωνίες και υιοθετεί πρακτικές που σέβονται τον άνθρωπο και το περιβάλλον - Τι δείχνουν τα στοιχεία της Έκθεσης Βιώσιμης Ανάπτυξης 2024 για τις επιδόσεις της.