Ασυνήθιστη κλοπή... περιστεριών στην Ξάνθη

Ασυνήθιστη κλοπή... περιστεριών στην Ξάνθη

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν έναν 29χρονο γείτονα που υπέδειξε το θύμα και διαπίστωσαν ότι είχε στην κατοχή του τα κλεμμένα πουλιά

Ασυνήθιστη κλοπή... περιστεριών στην Ξάνθη
Ίσως το πιο ασυνήθιστο περιστατικό κλοπής κλήθηκαν να ερευνήσουν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που κλήθηκαν από μια ηλικιωμένη γυναίκα στο σπίτι της στην Ξάνθη για να τους καταγγείλει ότι της είχαν αρπάξει τα... περιστέρια που φιλοξενούσε!

Όπως κατήγγειλε η 67χρονη ένοικος του σπιτιού, κάποιος είχε τρυπώσει στην κατοικία της κατά τη διάρκεια της απουσίας της και είχε ανοίξει τον περιστερώνα που διατηρεί, μέσα από τον οποίο άρπαξε δέκα περιστέρια! Η γυναίκα είχε υποψίες για το ποιος μπορεί να ήταν ο δράστης της κλοπής και, όπως αποδείχθηκε σύντομα, είχε δίκιο.

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν έναν 29χρονο γείτονα που υπέδειξε το θύμα και διαπίστωσαν ότι είχε στην κατοχή του τα κλεμμένα πουλιά, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους. Ο νεαρός δράστης συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης που του άσκησε δίωξη βάσει του νόμου περί ζωοκλοπής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης