Και βατραχάνθρωποι στην Κεφαλονιά!

Και βατραχάνθρωποι στην Κεφαλονιά!

Είδη πρώτης ανάγκης μεταφέρουν στο νησί ένα αεροσκάφος C-130 και το αρματαγωγό «Ικαρία»

Και βατραχάνθρωποι στην Κεφαλονιά!
Σε συνέχεια της εφαρμογής του σχεδίου «Δευκαλίων» στην Κεφαλονιά από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, πέταξε για το νησί ένα αεροσκάφος τύπου C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο μεταφέρει σκηνές και είδη πρώτης ανάγκης, καθώς και ομάδα ανδρών των ΟΥΚ.

Οι τελευταίοι έχουν σαν αποστολή τους τον έλεγχο της μορφολογίας του βυθού κοντά στον προβλήτα στο λιμάνι του Αργοστολίου, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι τα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού μπορούν να προσεγγίσουν το λιμάνι και να «δέσουν» με ασφάλεια.

Κλείσιμο
Στην Κεφαλονιά θα μεταβεί και το αρματαγωγό «Ικαρία», μεταφέροντας 1 μικρομηχάνημα μηχανικού, έναν προωθητή γαιών, έναν φορτωτή, έναν εκσκαφέα τάφρου, ένα ανατρεπόμενο όχημα, ένα ρυμουλκό μεταφοράς μηχανημάτων, έναν αυτόνομο φωτιστικό πύργο, ένα ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος, ένα όχημα τζιπ Mercedes και ένα όχημα γενικής χρήσης Steyer.

Ακόμη, δύο οχήματα γενικής χρήσης με κινητά μαγειρεία εκστρατείας με επιπλέον υλικό, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για να στηθούν σκηνές για τα μαγειρεία και τη διαμονή του προσωπικού.

Το «Ικαρία» μεταφέρει επίσης δύο υδροφόρα οχήματα, δυο οχήματα με 15 χημικές τουαλέτες, ένα τζιπ, ένα βυτιοφόρο 4.500 λίτρων και ένα όχημα επικοινωνιών



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης