Προφυλακίστηκε ο 37χρονος Ιρανός υπήκοος ο οποίος την περασμένη Παρασκευή επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε τη γραμματέα της 28ης τακτικής ανακρίτριας στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.
Ο 37χρονος, ο οποίος συνελήφθη αμέσως μετά το περιστατικό, απολογήθηκε σήμερα ενώπιον της 1ης τακτικής ανακρίτριας, χωρίς την παρουσία δικηγόρου και με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αλλοδαπός, στην απολογία του υποστήριξε ότι «ήθελε να κάνει κακό» γιατί η ανακρίτρια και η γραμματέας της στο παρελθόν «τον είχαν αδικήσει γιατί του είχαν επιβάλει απαγόρευση εξόδου». Φέρεται επίσης να είπε ότι αν δεν έβρισκε ανοικτό το συγκεκριμένο ανακριτικό γραφείο θα πήγαινε στο διπλανό.
Ο Ιρανός υποστήριξε επίσης ότι το αυτοσχέδιο μαχαίρι που χρησιμοποίησε το είχε πάνω του όταν πέρασε από την κάτω είσοδο της Ευελπίδων.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.