Ηλεία: Θρήνος για τα δύο αγγελούδια

Ηλεία: Θρήνος για τα δύο αγγελούδια

Χάθηκαν άδικα - Οι τραγικοί γονείς δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε

Ομολογία - σοκ του 13χρονου θείου: Έπνιξα τα ανίψια μου από ζήλια!
Με τους σπαραγμούς της μάνας και τα ασταμάτητα δάκρυα του πατέρα, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι χάθηκαν τα δύο αγγελούδια τους ηλικίας 7 και 4 ετών, έτσι ξαφνικά μέσα στα νερά του καναλιού του ΓΟΕΒ στο Κάτω Στρέφι, ολοκληρώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης η απίστευτη τραγωδία, όταν οι άνδρες της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ ανέσυραν τα άψυχα σώματα των δύο ανήλικων αγοριών. Διαβάστε σχετικό ρεπορτάζ

Λίγο μετά τις 8 το πρωί της Πέμπτης, οι άνδρες της Πυροσβεστικής και της 6ης ΕΜΑΚ κατάφεραν να εντοπίσουν τα δύο αγγελούδια μέσα στο κανάλι του ΓΟΕΒ, το οποίο ήδη είχε αδειάσει αρκετά. Το θέαμα αποτρόπαιο, με τα δύο άψυχα σώματα των αγοριών να βρίσκονται μαζί μπλεγμένα ανάμεσα στις λάσπες και τα καλάμια που βρίσκονταν στο κανάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, τα δύο αγγελούδια πιθανολογείται πως βρέθηκαν πολύ κοντά στο κανάλι την ώρα που επέστρεφαν στο σπίτι τους, όταν το ένα από αυτά έπεσε μέσα στο νερό. Το άλλο στην προσπάθειά του να το σώσει, άφησε τα πράγματα που κρατούσε στο χέρι του στην άκρη του καναλιού, ωστόσο φαίνεται πως κι εκείνο έπεσε μέσα στα νερά, με αποτέλεσμα και τα δύο αγόρια να μην καταφέρουν να βγουν από το κανάλι.

Διαβάστε περισσότερα στο patrisnews.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης