Η λεπτή χειρουργική επέμβαση ολοκληρώθηκε περίπου στις 11 το πρωί της Τετάρτης και η ασθενής μεταφέρθηκε και πάλι στην Εντατική, όπου παραμένει σε καταστολή.
Δύσκολο ήταν το δεύτερο 24ωρο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Αττικόν» για την 15χρονη που βαριά τραυματισμένη διακομίστηκε το βράδυ της Κυριακής στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Αττικής από την Πάρο.
«Η κατάσταση της ασθενούς παρουσίασε επιδείνωση, η οποία επέβαλε νέα χειρουργική επέμβαση» λέει στο protothema.gr ο αναπληρωτής διευθυντής της ΜΕΘ, κ. Δημόπουλος. Η λεπτή χειρουργική επέμβαση ολοκληρώθηκε περίπου στις 11 το πρωί της Τετάρτης και η ασθενής μεταφέρθηκε και πάλι στην Εντατική, όπου παραμένει σε καταστολή.
Η κρανιοεγκεφαλική κάκωση που έχει υποστεί η άτυχη κοπέλα κρίνεται ως πάρα πολύ σοβαρή και η πρόγνωσή της επίσης πάρα πολύ δύσκολη.
Οι εντατικολόγοι της πανεπιστημιακής ΜΕΘ είναι συγκρατημένοι έως φειδωλοί στις εκτιμήσεις τους. Αρκούνται στην επισήμανση ότι πρόκειται για έναν οργανισμό δυνατό εκ των πραγμάτων λόγω ηλικίας, παράγοντα σημαντικό για την έκβαση του περιστατικού.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.