Φωτιά τώρα στα Φαβριανά Ηρακλείου, επιχειρούν 2 εναέρια
Στο σημείο επιχειρούν 32 πυροσβέστες 2 ομάδες πεζοπόρων της 3ης ΕΜΟΔΕ και 9 οχήματα, ενώ για από αέρος κάνουν ρίψεις νερού 2 ελικόπτερα
Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική το απόγευμα της Τρίτης, για φωτιά που ξέσπασε στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 17:50 το απόγευμα της Τρίτης σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Φαβριανά στο Ηράκλειο και αμέσως έγινε κινητοποίηση για την κατάσβεσή της.
Στο σημείο επιχειρούν 32 πυροσβέστες 2 ομάδες πεζοπόρων της 3ης ΕΜΟΔΕ και 9 οχήματα, ενώ για από αέρος κάνουν ρίψεις νερού 2 ελικόπτερα. Στο συμβάν, συνδράμουν και υδροφόρες του Δήμου Μίνωα – Πεδιάδας Ηρακλείου Κρήτης.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.