Τραγικό θάνατο στην άσφαλτο βρήκε οδηγός μηχανής το μεσημέρι της Παρασκευής (24/7) στην Χερσόνησο της Κρήτης.
Το τροχαίο σημειώθηκε στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, στο ρεύμα κυκλοφορίας από τη Χερσόνησο προς το Ηράκλειο, όταν, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 55χρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, σύμφωνα με το neakriti.gr.
Το δίκυκλο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στο κράσπεδο, με αποτέλεσμα ο αναβάτης να τραυματιστεί θανάσιμα.
Παρά το γεγονός ότι φορούσε προστατευτικό κράνος, ο 55χρονος υπέστη πολλαπλά και σοβαρά τραύματα σε ολόκληρο το σώμα του και δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, κατά τις ίδιες πληροφορίες.
Προανάκριση για τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου διενεργείται από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας