Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τρίτης (30/6) στην περιοχή της Αιδηψού, όταν ένα ανήλικο κορίτσι, το οποίο βρισκόταν για οικογενειακές διακοπές, ήπιε κατά λάθος από φιάλη που περιείχε χλωρίνη.
Σύμφωνα με το Evia Online, τα δύο ασθενοφόρα του Τομέα ΕΚΑΒ Ιστιαίας βρίσκονταν εκείνη την ώρα σε διακομιδές ασθενών, με αποτέλεσμα να μην είναι άμεσα διαθέσιμα.
Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας μετέφεραν το παιδί με περιπολικό όχημα στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, το κοριτσάκι, με καταγωγή από τη Ρουμανία, βρίσκεται υπό την ιατρική φροντίδα των γιατρών.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.