Σύλληψη 49χρονου στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» με πλαστή ταυτότητα και δίπλωμα
Ο 49χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Θεσσαλονίκης
Στη σύλληψη ενός 49χρονου Ρουμάνου προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. και όπως αναμεταδίδει το thestival, ο άνδρας συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» καθώς κατελήφθη να κατέχει και να χρησιμοποιεί πλαστό δελτίο ταυτότητας και πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης αλλοδαπής χώρας.
Ο 49χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, διότι κατελήφθη να κατέχει και να χρησιμοποιεί πλαστό δελτίο ταυτότητας και πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης αλλοδαπής Χώρας.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη