Αντιπολεμική συγκέντρωση και κλειστοί δρόμοι στο κέντρο, αυξημένη κίνηση σε Κηφισίας-Μεσογείων
Έχει κλείσει ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα - Στη συγκέντρωση που διοργανώνουν συλλογικότητες βρέθηκε και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης κρατώντας μία μεγάλη φωτογραφία Αλί Χαμενεΐ
Στην εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στους δρόμους γύρω από την πλατεία Συντάγματος προχώρησε η ΕΛΑΣ, καθώς είναι σε εξέλιξη αντιπολεμική συγκέντρωση από διάφορες οργανώσεις και συλλογικότητες για τις εχθροπραξίες στη Μέση Ανατολή. Στο κέντρο της Αθήνας είναι ιδιαίτερα αυξημένη η κίνηση.
Παράλληλα, λόγω της αντιπολεμικής συγκέντρωσης έχει κλείσει ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα. Στη συγκέντρωση που διοργανώνουν συλλογικότητες βρέθηκε και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης κρατώντας μία μεγάλη φωτογραφία Αλί Χαμενεΐ που σκοτώθηκε στην αεροπορική επιδρομή των ΗΠΑ.
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης με τη φωτογραφία του Αλί Χαμενεΐ
Μετά το τέλος της συγκέντρωσης αναμένεται να ακολουθήσει πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία στην Βασιλίσσης Σοφίας.
Λόγω της συγκέντρωσης ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στο κέντρο της Αθήνας ενώ καθυστερήσεις σημειώνονται στην Κηφισίας και την Μεσογείων.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.