Αποδεσμεύονται οι λογαριασμοί του Ανεστίδη, αθωώθηκε για τις επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ
Ο αγροτοσυνδικαλιστής απαλλάχθηκε με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών για την υπόθεση που είχε οδηγήσει στη δέσμευση των τραπεζικών του λογαριασμών
Αθωώθηκε με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών ο αγροτοσυνδικαλιστής, Κώστας Ανεστίδης για την υπόθεση επιδοτήσεων ύψους 122.000 ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, οι λογαριασμοί του είχαν δεσμευθεί.
Οι λογαριασμοί του και τα περιουσιακά του στοιχεία, έπειτα από έξι μήνες κατά τους οποίους βρισκόταν υπό έλεγχο, πλέον αποδεσμεύονται.
«Όχι μόνο ανακούφιση, συγκίνηση, ηθική ικανοποίηση… τα πάντα. Ευτυχώς κάποιοι ευσυνείδητοι δικαστικοί λειτουργοί λειτούργησαν σωστότατα και θα τους ευχαριστήσω. Θα δούμε τώρα εάν θα δοθεί εντολή ή αν θα τρέχουμε εμείς να δώσουμε εντολή να αποδεσμεύσουν τα έγγραφα», ανέφερε ο Κώστας Ανεστίδης στο ΤhessPost.gr.
Όπως είχε υποστηρίξει, τα χρήματα στους λογαριασμούς του προέρχονταν αποκλειστικά από τη νόμιμη αγροτική του δραστηριότητα και, όπως είπε , σκοπεύει να προχωρήσει σε μήνυση σε βάρος όσων ευθύνονται για την ταλαιπωρία που υπέστη.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.