Καλά στην υγεία του είναι ο 42χρονος οδηγός ο οποίος υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε με το αυτοκίνητό του χθες στη θάλασσα, στην περιοχή της πύλης Ε1 στο λιμάνιτου Πειραιά.
Σύμφωνα με το ΛΣ στο σημείο έσπευσαν άμεσα στελέχη του και εντόπισαν και ανέσυραν από τη θάλασσα τον οδηγό, ο οποίος μεταφέρθηκε προληπτικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «Θριάσιο».
Παράλληλα, με τη συνδρομή περιπολικού σκάφους του Λιμενικού, δύτες της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών πραγματοποίησαν υποβρύχιο έλεγχο στο όχημα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπήρχαν και άλλοι επιβαίνοντες, χωρίς να εντοπιστεί κάποιο άλλο άτομο.
Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Α' Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.