Ο θρύλος του ΠΑΟΚ δήλωσε συγκλονισμένος και αναφέρθηκε στη δύσκολη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρέθηκε όταν έμαθε τα σοκαριστικά νέα.
«Είμαι συγκλονισμένος. Το έμαθα εχθές το μεσημέρι, μιάμιση η ώρα. Από εκείνη την ώρα δε βγήκα από το σπίτι. Έτρεμαν τα πόδια μου, δεν ήθελα να μιλήσω με κανέναν. Από τη στιγμή που είδα τις εικόνες στην τηλεόραση, έκλεισα και την τηλεόραση. Δεν πήγα στην Τούμπα. Ξέρετε εμείς στον ΠΑΟΚ, δεν προλαβαίνουμε να περάσουμε ένα γεγονός άσχημο. Δεν ξεπερνιέται. Απλά, απαλύνεται λίγο ο πόνος με το χρόνο και επανερχόμαστε πάλι», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-dfzzy56eqs2x)
Σήμερα το πρωί, ωστόσο, ο ίδιος, βρέθηκε έξω από το γήπεδο της Τούμπας και άφησε κερί και λουλούδια στη μνήμη των νεκρών φίλων της ομάδας.