Τραγωδία το βράδυ της Τρίτης στο Λασίθι με έναν 16χρονο να χάνει τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή της Ερημούπολης Σητείας.
Όπως αναφέρει το creta24.gr το τροχαίο σημειώθηκε περίπου μισή πριν τα μεσάνυχτα όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν ο 16χρονος, ένας 17χρονος και ακόμα τρία νεαρά άτομα, εξετράπη της πορείας του.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ο 16χρονος είχε υποκύψει στα βαρύτατα τραύματά του.
Ο 17χρονος μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο ΠΑΓΝΗ ενώ μέχρι στιγμής άγνωστη παραμένει η κατάσταση των άλλων τριών επιβατών.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.