Μιλώντας στο protothema.gr, η Όλγα Τόκη, αντιπρόεδρος της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας, κάνει λόγο για ένα πόρισμα που τους δικαιώνει πλήρως.
«Δεν υπήρχε ούτε κυβερνοεπίθεση, ούτε... εξωγήινοι»
«Το πόρισμα μας δικαιώνει πλήρως. Από την πρώτη στιγμή λέγαμε ότι δεν υπήρχε ούτε κυβερνοεπίθεση, ούτε... εξωγήινοι. Ήταν το χάλι της ΥΠΑ που έφταιγε», δηλώνει χαρακτηριστικά η αντιπρόεδρος της Ένωσης.
Παράλληλα, όπως δήλωσε, οι Ελεγκτές αναμένουν ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρίστος Δήμας να κάνει πράξη τις εξαγγελίες του για την αποπομπή των υπευθύνων.
«Περιμένουμε από τον κύριο υπουργό να δούμε ποια θα είναι τα κεφάλια που θα πέσουν, όπως υποσχέθηκε. Περιμένουμε επίσης να δούμε τι θα γίνει την επόμενη μέρα. Πώς θα εξυπηρετηθεί, δηλαδή, όλη αυτή η αεροπορική κίνηση», τονίζει.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς