Βλάβη παρουσίασε συρμός της γραμμής 3 του Μετρό της Αθήνας το πρωί της Δευτέρας 29 Δεκεμβρίου και δημιουργήθηκαν καθυστερήσεις. Ωστόσο λίγο μετά τις 11:00, η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε.
Ο συρμός του Μετρό που εκτελούσε το δρομολόγιο προς αεροδρόμιο είχε υποστεί βλάβη και ακινητοποιήθηκε για λίγη ώρα στον σταθμό Εθνική Άμυνα.
Τα δρομολόγια πραγματοποιούνταν από την μία πλευρά με συνέπεια να υπάρχουν καθυστερήσεις εκείνη την ώρα, αλλά και συνωστισμός. Ο συρμός που είχε ακινητοποιηθεί έπρεπε να απομακρυνθεί από το σημείο για να αποκατασταθεί η κυκλοφορία.
Από το πρόβλημα επηρεάστηκε για λίγη ώρα η γραμμή Αεροδρόμιο - Δουκίσσης Πλακεντίας - Δημοτικό Θέατρο.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ