Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν αύριο Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2025, οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία. Ωστόσο, θα υπάρξουν δρομολόγια που θα πραγματοποιηθούν κανονικά.
Η στάση εργασίας στον ΟΑΣΑ θα πραγματοποιηθεί από τις 11:00 έως τις 17:00 λόγω εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης.
Όμως, στις λεωφορειακές γραμμές που ακολουθούν όλα τα δρομολόγια θα πραγματοποηθούν κανονικά:
Το OLON συνδυάζει ηλεκτρονικές πληρωμές, επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ένα ενιαίο οικοσύστημα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών.
Με επίκεντρο τον εξηλεκτρισμό, τον αυτοματισμό και την ψηφιακή νοημοσύνη, η Schneider Electric επαναπροσδιορίζει τον ρόλο της ενεργειακής τεχνολογίας, συνδέοντας την καινοτομία με την αποδοτικότητα και τη βιωσιμότητα.