Τα φώτα της δημοσιότητας και εκτός συνόρων έχει συγκεντρώσει το αιματοκύλισμα που σημειώθηκε χθες (1/11) στα Βορίζια του δήμου Φαιστού της Κρήτης.
Πρόκειται για μια βεντέτα μεταξύ δύο οικογενειών, από την οποία έχασαν τη ζωή τους δύο άνθρωποι, ένας 39χρονος και μία 56χρονη, ενώ άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.