Φωτιά σε σπίτι στα Πολιτικά Εύβοιας: Στο νοσοκομείο με εγκαύματα ο ιδιοκτήτης – Δείτε φωτογραφίες
Παρά τις προσπάθειες της Πυροσβεστικής και των εθελοντών η φωτιά έκαψε ολοσχερώς τη μονοκατοικία
Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης (25/9) σε σπίτι στα Πολιτικά Ευβοίας, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να το καταστρέψει ολοσχερώς και να τραυματιστεί ο ιδιοκτήτης του.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, η πυρκαγιά προκλήθηκε από το χώρο της κουζίνας και γρήγορα εξαπλώθηκε στο υπόλοιπο σπίτι και παρά τις προσπάθειες της Πυροσβεστικής και των εθελοντών το σπίτι κάηκε ολοσχερώς.
Από τη φωτιά τραυματίστηκε με εγκαύματα ο ιδιοκτήτης της μονοκατοικίας, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.
Στη σημείο επιχείρησαν για την κατάσβεση ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και εθελοντές του ΣΕΔΔΔ, ΣΕΑΚ και κατάφεραν να σώσουν τα διπλανά σπίτια και τα χωράφια στα οποία δεν πρόλαβε να επεκταθεί η πυρκαγιά.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.