Από τις 13 Σεπτεμβρίου 24ωρη λειτουργία στην Αθήνα για Μετρό, Τραμ και Λεωφορεία κάθε Σάββατο - Δείτε τα δρομολόγια
Ο ΟΑΣΑ καθιερώνει κάθε Σάββατο σε σταθερή βάση τη λειτουργία του Μετρό (γραμμές 2 και 3), του Τραμ (γραμμές Τ6 και Τ7) καθώς και επιλεγμένων λεωφορειακών γραμμών σε 24ωρη βάση
Ο ΟΑΣΑ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, από το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2025, και κάθε Σάββατο, ξεκινά η 24ωρη λειτουργία 11 επιπλέον λεωφορειακών γραμμών, πέραν των γραμμών που ήδη εκτελούν δρομολόγια 24ωρης ή νυχτερινής λειτουργίας. Παράλληλα, από την ίδια ημέρα και κάθε Σάββατο επίσης, θα λειτουργούν σε 24ωρη βάση και τοΜετρό (γραμμές 2 και 3), καθώς και οι γραμμές Τραμ Τ6 και Τ7.
Η λειτουργία Μετρό και Τραμ
Η 24ωρη λειτουργία μέσων σταθερής τροχιάς αφορά τις γραμμές 2 και 3 του Μετρό και τις γραμμές Τ6 και Τ7 του Τραμ.
Η λειτουργία Γραμμών Λεωφορείων
Γραμμές 24ωρης λειτουργίας τα Σάββατα, από 13/09 :
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;