Υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας απασχολεί τα τελευταία 24ωρα την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λαμίας με θύμα έναν 51χρονο.
Για την υπόθεση μάλιστα έχει συλληφθεί η 64χρονη πεθερά του, ενώ αναζητείται και η εν διαστάσει σύζυγός του!
Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο 51χρονος στην αστυνομία, την Δευτέρα 4 Αυγούστου η μητέρα του έλαβε έναν φάκελο στον οποίο δεν αναγραφόταν κάποιο στοιχείο αποστολέα και εντός αυτού υπήρχαν δικές του ακατάλληλες φωτογραφίες και ένα χειρόγραφο επίσης ακατάλληλο προς δημοσιοποίηση. Υπέδειξε δε την εν διαστάσει σύζυγό του, που διαμένει προσωρινά στο σπίτι της πεθεράς του, ως υπεύθυνες της αποστολής του άσεμνου υλικού.
Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν νομότυπο έλεγχο στο σπίτι της 64χρονης στη Λαμία και κατάσχεσαν δύο κινητά τηλέφωνα με σχετικό υλικό, καθώς και επιπλέον φωτογραφίες που απεικόνιζαν τον παθόντα σε προσωπικές στιγμές. Ακολούθως, συνέλαβαν την πεθερά, ενώ η 46χρονη κόρη της αναζητείται.
Η 64χρονη οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί για σήμερα το πρωί.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.