Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στο ύψος του Ευαγγελισμού Λαρίσης - Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο τμήμα Ζάχαρη - Ραψάνη

Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στο ύψος του Ευαγγελισμού Λαρίσης - Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο τμήμα Ζάχαρη - Ραψάνη

Η κυκλοφορία στο τμήμα Ζάχαρη - Ραψάνη αποκαταστάθηκε στις 12:40 - Η αμαξοστοιχία 1595 (Θεσσαλονίκη- Λάρισα) αναχώρησε με 51 λεπτά καθυστέρηση

Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στο ύψος του Ευαγγελισμού Λαρίσης - Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο τμήμα Ζάχαρη - Ραψάνη
Φωτιά εκδηλώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης σε χαμηλή βλάστηση στο ύψος του Ευαγγελισμού Λαρίσης.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά είναι κοντά στην Εθνική Οδό, στο 374 χιλιόμετρο.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση η κυκλοφορία στο τμήμα Ζάχαρη- Ραψάνη αποκαταστάθηκε στις 12:40, κατόπιν εντολής της Πυροσβεστικής και του ΟΣΕ. Η αμαξοστοιχία 1595 (Θεσσαλονίκη- Λάρισα) αναχώρησε με 51 λεπτά καθυστέρηση.

Νωρίτερα η hellenic Train ανακοίνωσε ότι εξαιτίας πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στο ύψος του Ευαγγελισμού Λαρίσης και κοντά στη σιδηροδρομική γραμμή δόθηκε, στις 11:45, εντολή από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τον ΟΣΕ να διακοπεί η κυκλοφορία στο τμήμα Ζάχαρη - Ραψάνη, μέχρι νεοτέρας.

Λόγω της διακοπής της κυκλοφορίας η αμαξοστοιχία 1595 (Θεσσαλονίκη- Λάρισα) με 60 επιβάτες παρέμενε στον Σ.Σ Νέων Πόρων και αναμένονταν σημαντικές καθυστερήσεις.

«Η Hellenic Train και το προσωπικό της καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να περιορίσουν την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού», αναφερόταν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της Hellenic Train.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης