Ένορκη Διοικητική Εξέταση διέταξε η Διοίκηση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης, για το σοβαρό ατύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (18/6) στο Νοσοκομείο Σερρών, κατά τη διάρκεια τεχνικών εργασιών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η έκρηξη συνέβη κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης στα ψυγεία του νεκροτομείου, στον χώρο του νοσοκομείου.
Από την έκρηξη τραυματίστηκαν δύο άτομα. Ένας μόνιμος υπάλληλος ειδικότητας ψυκτικού 45 ετών ο οποίος φέρει θλαστικά τραύματα και ελαφρά εγκαύματα στο σώμα και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και ένας 19χρονος μαθητευόμενος του ΟΑΕΔ ο οποίος φέρει διαμπερές τραύμα στον κερατοειδή. Ο 19χρονος διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Παπαγεωργίου στην Οφθαλμολογική κλινική χωρίς να διατρέχει σοβαρό κίνδυνο.
Στο σημείο δεν ξέσπασε φωτιά, ωστόσο, έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής.
Επωφεληθείτε τώρα από τις μεγάλες εκπτώσεις της LA VIE EN ROSE για να αποκτήσετε μοναδικές φόρμουλες που μετατρέπουν την καθημερινή ρουτίνα σε μια μοναδική εμπειρία προσωπικής περιποίησης.