Νεκρός ανασύρθηκε ένας τουρίστας από πισίνα ξενοδοχείου στην Κρήτηκινητοποιώντας τις αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες το απόγευμα όταν ο 77χρονος Γάλλος την ώρα που απολάμβανε το μπάνιο του στην πισίνα του ξενοδοχείο, άγνωστο πώς, έχασε τις αισθήσεις του.
Το περιστατικό αντιλήφθηκαν οι υπόλοιποι τουρίστες και ειδοποίησαν τον ναυαγοσώστη που βρισκόταν στο ξενοδοχείο, τους εργαζόμενους και το ΕΚΑΒ.
Ο 77χρονος ανασύρθηκε από την πισίνα με τους διασώστες να μην μπορούν να τον επαναφέρουν στη ζωή.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία που προχώρησε σε αυτοψία του χώρου ενώ συνέλαβε τον 40χρονο διευθυντή του ξενοδοχείου αλλά και τον 34χρονο ναυαγοσώστη, καθώς την ώρα του συμβάντος δεν βρισκόταν στην πισίνα.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας