Στη θλίψη έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία των Φαρσάλων για τον θάνατο ενός 19χρονου που καταπλακώθηκε από τοίχο.
Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε όταν ο 19χρονος με τον πατέρα του εκτελούσαν εργασίες ανακαίνισης στο σπίτι του θείου της οικογένειας, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr. Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο τοίχος κατέρρευσε και καταπλάκωσε τον νεαρό.
Ο 19χρονος που ήταν δόκιμος πυροσβέστης εγκλωβίστηκε. Στο σημείο της τραγωδίας έσπευσαν άμεσα περιπολικό της αστυνομίας, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και δυνάμεις της Πυροσβεστικής.
Το σπίτι όπου έγινε το δυστύχημα:
Η Πυροσβεστική απεγκλώβισε τον άνδρα και τον παρέδωσε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Στην επιχείρηση συμμετείχαν οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα.
Παρά την άμεση κινητοποίηση διαπιστώθηκε ότι ο 19χρονος δεν είχε σφυγμό και είχε καταλήξει.
«Ούτε προλάβαμε να καταλάβουμε τι έγινε. Γίνονταν κάποιες εργασίες στο σπίτι και ξαφνικά, μέσα στο μεσημέρι ενώ είχαμε ξαπλώσει, ακούσαμε φωνές. Σηκωθήκαμε. Μετά μάθαμε ότι σκοτώθηκε ένας νεαρός», είπε κάτοικος της περιοχής στο protothema.gr.
Κλείσιμο
Το περιστατικό ερευνά το αστυνομικό τμήμα Φαρσάλων.
25 χρόνια IKEA στην Ελλάδα. 25 χρόνια ζωής στο σπίτι. Οι χώροι και οι ανάγκες άλλαξαν, οι άνθρωποι πέρασαν σε διαφορετικές φάσεις ζωής και η IKEA μεγάλωσε μαζί τους, κρατώντας όμως ζωντανή την ίδια, θαυμάσια ιδέα: ποιοτικό και λειτουργικό design για όλους, για τη ζωή όπως είναι σήμερα, αλλά και όπως θα είναι αύριο.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.