Σεισμός 6,2 Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (23/4) κοντά στην Κωνσταντινούπολη, όπως ανακοίνωσε η υπηρεσία Αντιμετώπισης Φυσικών Καταστροφών και Εκτάκτων Καταστάσεων της Τουρκίας (AFAD).
Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στα ανοικτά των ακτών της Σηλυβρίας στη θάλασσα του Μαρμαρά.
Μάλιστα, ο σεισμός σημειώθηκε τη στιγμή που δημοσιογράφος του CNN Turk βρίσκονταν στον αέρα για την τηλεοπτική της εκπομπή. Η δημοσιογράφος, όπως φαίνεται στο βίντεο που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, τα πρώτα δευτερόλεπτα της σεισμικής δόνησης είναι ψύχραιμη. Ωστόσο, όσο περνά η ώρα και ο σεισμός μεγαλώνει σαστίζει και φωνάζει.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;