Άλλο ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στους δρόμους της Εύβοιαςσήμερα το πρωί 20 Απριλίου, Κυριακή του Πάσχα.
Σύμφωνα με το evima.gr ένα αυτοκίνητο τζιπ κάτω υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες βγήκε εκτός δρόμου στα Χάνια Αυλωναρίου. Συγκεκριμένα, το τζιπ για άγνωστο λόγο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη μέσα σε χείλος ποταμού.
Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν δύο άτομα τα οποία μεταφέρονται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.
Άμεσα βρέθηκαν στο σημείο τρεις άνδρες με ένα όχημα της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσουν τα δύο άτομα που επέβαιναν στο όχημα αλλά είχαν προλάβει ήδη και είχαν απεγκλωβιστεί. Στο σημείο έφτασε η αστυνομία που ερευνά τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.