Τεράστια είναι τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία στην Κεφαλονιά που ξεκίνησε από την Παρασκευή και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζουν τα Περατάτα καθώς από την καταρρακτώδη βροχόπτωση πλημμύρισαν 25 σπίτια, ενώ υπήρξαν κατολισθήσεις και ζημιές στο οδικό δίκτυο. Αρκετοί κάτοικοι δεν είχαν πρόσβαση στο σπίτι τους με αποτέλεσμα να επιστρατευτεί ακόμα και ταχύπλοο.
Ο όγκος του νερού από τις βροχές του Σαββάτου, δημιούργησε νέα προβλήματα, τα οποία έρχονται να προστεθούν στις μη αποκαταστημένες ακόμη ζημιές, της προηγούμενης ημέρας. Ρεπόρτερ του Κεφαλονιά Focus μίλησε στον ΑΝΤ1, λέγοντας ότι πρόκειται για «πρωτόγνωρη κατάσταση για την κοινότητα των Περατάτων» και πως «αυτή η εικόνα έχει να παρουσιαστεί 60 χρόνια για το χωριό». Σημείωσε δε, ότι η παραλία Τραπεζάκι «δεν υπάρχει πλέον».
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.