Θεσσαλονίκη: Καταπέλτης και στο Εφετείο η εισαγγελέας για την αρπαγή και τη σεξουαλική κακοποίηση της Μαρκέλλας
Της έδωσε χυμό με Xanax για να έχει μειωμένη συνείδηση, την έγδυσε και την έβαλε στην μπανιέρα, αγγίζοντας την, στα γεννητικά της όργανα, ανέφερε στην πρότασή της η εισαγγελέας - Μέσα στην ημέρα αναμένεται η απόφαση
Η εισαγγελική λειτουργός, αναπτύσσοντας τη πρότασή της, ζήτησε - όπως και πρωτόδικα - την καταδίκη της 37χρονης για βιασμό, αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείρισή του σε ανήθικες ασχολίες, γενετήσια πράξη με ανήλικο και έκθεση με την επιβαρυντική περίσταση. Για τον δεύτερο κατηγορούμενο, έναν 44χρονο άνδρα, ζήτησε τη μετατροπή της κατηγορίας από συνέργεια στην αρπαγή, σε παρασιώπηση εγκλήματος.
Σύμφωνα με την πρόταση που ανέπτυξε η εισαγγελική λειτουργός η 37χρονη κατηγορουμένη αποφάσισε την αρπαγή της Μαρκέλλας, καθώς - όπως λέει - το περιβάλλον της «δεν ήταν το ιδανικό για να μεγαλώσει. Πήγε έξω από το σχολείο της μικρής, την πλησίασε και της είπε ότι κάτι έτυχε στη μαμά της και γι' αυτό θα την πάρει εκείνη. Στη συνέχεια, ανέβηκαν στο διαμέρισμα και εκεί της έδωσε χυμό όπου είχε ρίξει χάπια Xanax και της είπε να τον πιει. Από αυτό είχε μειωμένη συνείδηση, δεν είχε έλεγχο και φυσικά δεν είχε αντίσταση. Η κατηγορουμένη την έγδυσε και την έβαλε στην μπανιέρα, αγγίζοντας την, στα γεννητικά της όργανα. Όταν έγινε γνωστή η απαγωγή, η κατηγορουμένη άρχισε να φοβάται. Την άρπαξε για να ικανοποιήσει την γενετήσια επιθυμία της μέσω ενός ανηλίκου παιδιού. Της έδωσε κοκαΐνη, όπως είπε, για να συνέλθει. Η ίδια η κατηγορούμενη αποδέχεται την αρπαγή, άλλα αρνείται τις σεξουαλικές πράξεις. Προτείνω την ενοχή της για τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται. Ο δεύτερος κατηγορούμενος πήγε στην οικία της και ενίσχυσε το αδίκημα της αρπαγής. Για το αδίκημα της αρπαγής είχε την υποχρέωση να το αναφέρει στις αρχές. Προτείνω τη μετατροπή της κατηγορίας από συνέργεια στην αρπαγή, σε παρασιώπηση εγκλήματος».
Η δίκη συνεχίζεται με τις αγορεύσεις των δικηγόρων, ενώ μέσα στην ημέρα αναμένεται και η έκδοση της απόφασης σε δεύτερο βαθμό.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή