Πλάνα από το χτύπημα των διαρρηκτών σε κατάστημα με έπιπλα στη Μεταμόρφωση τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.
Στα πλάνα που μετέδωσε το STAR φαίνεται αρχικά το λευκό αυτοκίνητο των διαρρηκτών να κάνει όπισθεν για να πάρει θέση προκειμένου να ξεκινήσει η διάρρηξη.
Σε επόμενο πλάνο φαίνεται ένας εκ των διαρρηκτών να έχει ανοίξει έναν πυροσβεστήρα και να ρίχνει το περιεχόμενο του στο όχημα της εταιρείας security που είχε αναλάβει την ασφάλεια της επιχείρησης.
Στο τρίτο και τελευταίο πλάνο φαίνεται το αυτοκίνητο των διαρρηκτών να διαφεύγει προς άγνωστη κατεύθυνση με ανοιχτό το πορτ μπαγκάζ μέσα στο οποίο ήταν το χρηματοκιβώτιο που είχαν ξηλώσει.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.