Άγνωστοι έκλεψαν την περασμένη νύχτα τσάντες αξίας 140.000 ευρω από τον οίκο μόδας Valentino, στην κεντρική πλατεία Μινιανέλι της Ρώμηςστην Ιταλία.
Την υπόθεση ερευνούν αστυνομικοί της περιοχής Τρέβι. Ιδιωτικοί αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι έλειπε μεγάλο μέρος του εμπορεύματος, κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί.
Τον περασμένο Ιανουάριο, στην διπλανή βίλα Κοντόττι, σπείρα είχε «εξαφανίσει» τιμαλφή αξίας 500.000 ευρώ. Οι δράστες είχαν εισέλθει στο κατάστημα από το υπόγειο της πολυκατοικίας, ανοίγοντας τρύπα στο πάτωμα.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.