«Ελπίζουμε σιγά-σιγά με τις φυσιοθεραπείες να δώσει περισσότερες εκδηλώσεις καλύτερης κλινικής εικόνας. Θέλει χρόνο», επεσήμανε η κυρία Παγώνη.
Ενώ σχετικά με την εξέλιξη της υγείας της αγαπημένης τραγουδίστριας, της Μαρινέλλας είπε η πρόεδρος: «Κάνει τις φυσικοθεραπείες της. Από εκεί και πέρα θα αποφασίσει η οικογένειά της πώς θα διαχειριστεί σε ποιο κέντρο αποκατάστασης θα πάει».
«Στην Ελλάδα είναι πολλά τα κέντρα αποκάταστασης και είναι καλά», τόνισε η Ματίνα Παγώνη.
Και συνέχισε: «Οι γιατροί έχουν δώσει τις συμβουλές τους και η οικογένεια θα αποφασίσει. Το σύνηθες σε τέτοια περιστατικά είναι να πάει ο ασθενής σε κέντρο αποκατάστασης και έπειτα να συνεχίσει τις θεραπείες στο σπίτι. Τα περιστατικά που φεύγουν στο εξωτερικό είναι λίγα».
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών