Συμπλοκή μεταξύ τριών ανηλίκων σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης έξω από το 1ο ΕΠΑΛ Γκράβας με αποτέλεσμα ένα παιδί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με τραύμα στη μύτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, το περιστατικό έλαβε χώρα περίπου στις 10.20 το πρωί κατά τη διάρκεια του διαλείμματος. Τρεις ανήλικοι, για άγνωστο λόγο, συνεπλάκησαν μεταξύ τους με έναν εξ’ αυτών να δίνει μία μπουνιά σε έναν 17χρονο χτυπώντας τον στη μύτη.
Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς, ενώ οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη των δύο έτερων εμπλεκόμενων ανηλίκων, 16 και 17 ετών.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.