Με διάρροιες, εμετούς και πυρετούς μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Καρπενησίου 30 φοιτητές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φοιτητές βρέθηκαν στο Καρπενήσι για ένα συνέδριο και γευμάτισαν όλοι μαζί σε μια ταβέρνα. Ωστόσο, το βράδυ της Τετάρτης οι φοιτητές άρχισαν ξαφνικά να παρουσιάζουν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4mr0pjkfd35)
Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Καρπενησίου και τηλεφώνησαν στους γονείς τους.
Πλέον έχουν παραμείνει για νοσηλεία πέντε φοιτητές ενώ οι υπόλοιποι αποχώρησαν μετά την αγωγή που έλαβαν για τα σπίτια τους.
Στην εκδρομή μετείχαν συνολικά 50 φοιτητές και από αυτούς οι 30 νόσησαν. Οι Αρχές ξεκίνησαν έρευνες για το περιστατικό, ενώ μια φοιτήτρια προχώρησε σε καταγγελία.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.