Ειδική αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στα ΚΤΕΛ Κηφισού, το διήμερο 30 και 31 Αυγούστου, για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας αλλά και η τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας εντός του σταθμού.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, διενεργήθηκαν 200 έλεγχοι οχημάτων ταξί και οδηγών, ενώ βεβαιώθηκαν 33 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, εκ των οποίων 8 για στέρηση ειδικής άδειας ταξί και 9 για μη χρήση ταξιμέτρου.
Όπως επισημαίνει η ΕΛΑΣ, ανάλογες δράσεις θα συνεχιστούν, από την Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, για την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών και την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.