Αντιμέτωπα με την ελληνική δικαιοσύνη βρίσκονται δύο νεαρά άτομα ηλικίας 20 και 22 ετών, καθώς, μετά από εμπλοκή τους σε τροχαίο ατύχημα, έδωσαν ψευδή κατάθεση για το ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητό τους.
Όπως αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση η αστυνομία, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ένας άντρας και μία γυναίκα, 20 και 22 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ψευδή κατάθεση.
Συγκεκριμένα, χθες το πρωί στην περιοχή της Τούμπας, οι συλληφθέντες, επιβαίνοντας σε ιδιωτικής χρήσεως αυτοκίνητο, ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα που προκάλεσε τον τραυματισμό ενός 64χρονου και του ανήλικου γιού του που επέβαιναν σε δεύτερο όχημα. Αρχικά οι συλληφθέντες κατέθεσαν ψευδή στοιχεία, και συγκεκριμένα ότι η 22χρονη οδηγούσε το όχημα, ενώ στην πραγματικότητα οδηγούσε ο 20χρονος υπό την επήρεια αλκοόλ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.