Μια 78χρονη που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της και την οποία την αναζητούσαν οι οικείοι ενώ είχε εκδοθεί και silver alert είναι η γυναίκα που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο σημείο που ξέσπασε φωτιά στο Πανόραμα και μεταφέρθηκε στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.
Την είδηση επιβεβαίωσε ο επικεφαλής του ΟΦΚΑΘ, Χρήστος Ράμμος που συμμετείχε με την ομάδα του από χτες για τον εντοπισμό της ηλικιωμένης γυναίκας. «Την ψάχναμε και σήμερα τη βρήκαμε και μεταφέρθηκε στο "Ιπποκράτειο" νοσοκομείο» είπε.
Η 78χρονη είχε εξαφανιστεί από το Σάββατο 10 Οκτωβρίου από το σπίτι της στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.